Ābolu muss

Ābolu muss Foto: Ābolu muss

Sastāvdaļas

  • 100 g ābola
  • 150 ml ūdens
  • 2 g želatīna

Pagatavošana

  1. Ābolu notīra un sarīvē uz smalkas rīvītes.
  2. Miziņu un serdi pārlej ar verdošu ūdeni un vāra 10 minūtes.
  3. Novārījumu izkāš, uzkarsē, pievieno iepriekš aukstā, vārītā ūdenī izmērcētu želatīnu un samaisa.
  4. Pievieno rīvēto balonu un ar mikseri sakuļ gaisīgās putās.
  5. Lej glāzēs un liek ledusskapī.
 
Ja ievēro slaido līniju, desertā labi iederēsies viegls un gards ābolu muss.

IZMĒĢINI ARĪ ŠĪS RECEPTES

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

 

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes