Zivju tīteņi

Zivju tīteņi Foto: Zivju tīteņi

Sastāvdaļas

  • garšvielas
  • zivs
  • speķis
  • etiķis
  • sīpoli
  • rīvmaize
  • eļļa

Pagatavošana

  1. Jebkuru zivi notīra, izņem asakas.
  2. Fileju mazliet apsāla, apslaka ar etiķi, sagriež garenos porciju gabalos un pārkaisa ar garšvielām.
  3. Uz šādiem filejas gabaliem liek speķa stienīšus un sīpolus (var sajaukt ar rīvmaizi), satin veltnītī, ko nosien ar baltu diegu.
  4. Veltnīšus sarindo uz pannas, pārlej ar ļoti vieglu marinādi un cep cepeškrāsnī kā cepeti, līdz kļuvuši brūni.

Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai sautētiem dārzeņiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes