Zirņu zupa ar gaļu

Zirņu zupa ar gaļu Foto: Zirņu zupa ar gaļu

Sastāvdaļas

  • 250 g zirņu
  • 500 g gaļas
  • 200 g garšsakņu un sīpolu
  • 2 ēdamkarotes taukvielu
  • baltmaizes grauzdiņi

Pagatavošana

  1. Izvāra gaļas buljonu.
  2. Pēc mērcēšanas uzbriedušus zirņus ieliek buljonā un vāra 1½ stundas.
  3. Nomazgātas un notīrītas saknes un sīpolus nedaudz apcep taukvielās un 15 - 20 minūtes pirms vārīšanas beigām liek zupā, pieber sāli.


Zirņu zupu var vārīt arī ar šķiņķi un žāvētu cūkas krūtiņu. Pasniedz galdā ar baltmaizes grauzdiņiem. 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes