Zaķa gaļas ragū ar šampinjoniem

Zaķa gaļas ragū ar šampinjoniem Foto: Zaķa gaļas ragū ar šampinjoniem

Sastāvdaļas

  • 400 g zaķa gaļās bez kauliem
  • 6 ēdamkarotes tauku
  • garšsaknes
  • 1 paegļogu
  • 1 glāze sarkanvīna
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • 1 mazs sīpols
  • šķipsniņa Kajennes piparu
  • šķipsniņa majorāns
  • konservēti šampinjoni

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā, sagriež gabaliņos un apcep taukvielās.
  2. Pielej verdošu ūdeni, pieliek sagrieztas garšsaknes, saspiestas paegļogas, sīpolu un pievieno 1/2 glāzi sarkanvīna.
  3. Traukam uzliek vāku un gaļu sautē, līdz tā mīksta/ Gaļu noliek siltumā, buljonu izkāš.
  4. Atlikušajos taukos viegli apbrūnina miltus, pielej buljonu un dažas minūtes pavāra.
  5. Mērcei pieleik citrona sulu, Kajenas piparus, timiānu un majorānu. Pielej sarkanvīnu.
  6. Mērcē saliek gaļu, šampinjonus un pakarsē 5 - 7 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes