Vistas filejas zupa ar dārzeņiem

Vistas filejas zupa ar dārzeņiem Foto: Vistas filejas zupa ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 80 g ziedkāpostu
  • 100 g puravu
  • 50 g kātu selerijas
  • 100 g burkānu
  • 150 g kolrābju
  • 1 sīpols
  • 1 tējkarote sviesta
  • 150 g vistas filejas
  • 500 ml ūdens
  • 1 ēdamkarote sausā dārzeņu buljona
  • pētersīļu zaļumi

Pagatavošana

  1. Notīra dārzeņus.
  2. Ziedkāpostus sadala „rozetītēs”, puravus, selerijas un burkānus sagriež šķēlītēs, kolrābi - sīkās sloksnītēs.
  3. Sīpolu sakapā un apsautē eļļā.
  4. Pievieno gabaliņos sagrieztu vistas fileju, apmaisa un pieliek dārzeņus.
  5. Pielej ūdeni un garšai pieliek veģetāro dārzeņu buljonu.
  6. Vāra uz lēnas uguns 25 minūtes.
  7. Pasniedzot pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes