Sastāvdaļas
- 80 g ziedkāpostu
- 100 g puravu
- 50 g kātu selerijas
- 100 g burkānu
- 150 g kolrābju
- 1 sīpols
- 1 tējkarote sviesta
- 150 g vistas filejas
- 500 ml ūdens
- 1 ēdamkarote sausā dārzeņu buljona
- pētersīļu zaļumi
Pagatavošana
- Notīra dārzeņus.
- Ziedkāpostus sadala „rozetītēs”, puravus, selerijas un burkānus sagriež šķēlītēs, kolrābi - sīkās sloksnītēs.
- Sīpolu sakapā un apsautē eļļā.
- Pievieno gabaliņos sagrieztu vistas fileju, apmaisa un pieliek dārzeņus.
- Pielej ūdeni un garšai pieliek veģetāro dārzeņu buljonu.
- Vāra uz lēnas uguns 25 minūtes.
- Pasniedzot pārkaisa ar pētersīļu zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!