Sastāvdaļas
- 2 ēd.k. rīvmaize
- 100 ml krējums
- 1 sīpols
- 500 g malta vistas gaļa
- 1 ola
- 1 tējk. sāls
- 2 šķipsnas Santa Maria Smaržīgie pipari
- 2 šķipsnas Santa Maria Malti melnie pipari, 39 g
- 2 ēd.k. sviests
Pagatavošana
- Bļodā sajauciet rīvmaizi ar krējumu un ļaujiet tai pastāvēt 5 minūtes
- Smalki sagrieziet sīpolu.
- Pievienojiet sīpolu, maltu vistas gaļu, olu un garšvielas rīvmaizes un krējuma maisījumam un labi samaisiet. Izveidojiet gaļas bumbiņas.
- Uzkarsējiet pannā sviestu un cepiet gaļas bumbiņas, līdz tās ir gatavas - aptuveni 7 minūtes.
Pagatavojiet vistas gaļas bumbiņas tradicionālo cūkgaļas kotlešu vietā. Uzziniet, kā tās padarīt izcili gardas!
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!