Vistas fileja medus-citrona marinādē

Vistas fileja medus-citrona marinādē Foto: Vistas fileja medus-citrona marinādē

Sastāvdaļas

  • 4 lielas vistas filejas
  • 2 ēdamkarotes šķidra medus
  • 2 citroni
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • sāls, malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Medu samaisa ar olīveļļu, sāli, pipariem, 1 citrona sulu un 2 citronu rīvētu miziņu.
  2. Vistas filejas liek veidnē, uzlej medus-citrona maisījumu un noklāj visu gaļu.
  3. Veidni liek 180°C temperatūrā sakarsētā krāsnī, cep 30-35 minūtes, ik pa brīdim, aplejot gaļu ar marinādi, kamēr tā kļūst zeltaini-brūna un šķidrums ir gandrīz iztvaikojis.
  4. Gatavas filejas atdzesē, sagriež šķēlēs un pasniedz ar citrona šķēlītēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes