Vistas fileja "Ananasa saldums"

Vistas fileja "Ananasa saldums" Foto: Vistas fileja "Ananasa saldums"

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • 4 ēdamkarotes augu eļļas
  • 4 ēdamkarotes sojas mērces
  • 2 konservētu ananasu ripiņas
  • 1 ķiploka daiviņa
  • sāls
  • melnie maltie pipari
  • 1 ola
  • rīvmaize

Pagatavošana

  1. Divas ēdamkarotes augu eļļas samaisa ar sojas mērci, pievieno sāli, piparus un sasmalcinātu ķiploku.
  2. Vistas filejas pārgriež gareniski uz pusēm, liek pagatavotajā marinādē un atstāj uz 30 minūtēm.
  3. Ananāsu ripiņas pārgriež uz pusēm, liek uz marinētajām vistas filejām (iepriekš izdauza).
  4. Filejas satin, iemērc olā un apviļā rīvmaizē.
  5. Cep zeltainas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes