Vieglais svētku pudiņš

Vieglais svētku pudiņš Foto: Vieglais svētku pudiņš

Sastāvdaļas

  • 400 g krēmsiera 12 % tauku
  • 100 g trekna saldā krējuma
  • 1 tējkarote vaniļas cukura
  • 2 saujas žāvētu dzērveņu
  • 1 sauja rozīņu
  • 1 sauju valriekstu
  • 1 tējkarote malta kanēļa
  • 2 ēdamkarotes rīvētas apelsīna miziņas

Pagatavošana

  1. Saputo krēmsieru, saldo krējumu, cukuru un kanēli.
  2. Krēmā iemaisa rupji sakapātus augļus un riekstus, apelsīna miziņu.
  3. Trauku izklāj ar pārtikas plēvi, ko mazliet ietaukos.
  4. Krēmu liek traukā un to liek saldētavā uz 2 - 3 stundām.
  5. Pirms pasniegšanas, atlaidina 15 - 20 minūtes. 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes