Sastāvdaļas
- 400 g krēmsiera 12 % tauku
- 100 g trekna saldā krējuma
- 1 tējkarote vaniļas cukura
- 2 saujas žāvētu dzērveņu
- 1 sauja rozīņu
- 1 sauju valriekstu
- 1 tējkarote malta kanēļa
- 2 ēdamkarotes rīvētas apelsīna miziņas
Pagatavošana
- Saputo krēmsieru, saldo krējumu, cukuru un kanēli.
- Krēmā iemaisa rupji sakapātus augļus un riekstus, apelsīna miziņu.
- Trauku izklāj ar pārtikas plēvi, ko mazliet ietaukos.
- Krēmu liek traukā un to liek saldētavā uz 2 - 3 stundām.
- Pirms pasniegšanas, atlaidina 15 - 20 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!