Veģetārais burgers ar kvinojas, melno pupiņu un burkānu plācenīšiem

Sastāvdaļas

  • 1 iepakojums konservētas pupiņas
  • 150 ml vārīta kvinoja
  • 1 gab. burkāns
  • 1 gab. ola
  • 1 tējk. Santa Maria Malta kurkuma 20 g
  • 1 gab. čili
  • 1 daiviņa ķiploks
  • Santa Maria Akmens sāls
  • Santa Maria Tellicherri melnie pipari
  • 4 gab. grilēta marinēta paprika
  • Brie siers
  • Santa Maria BBQ mērce ar čipotles pipariem
  • salātu lapas
  • 4 gab. burgeru maizītes

Pagatavošana

  1. Pagatavo plācenīšus. Sarīvē burkānu un kārto to uz cepamās pannas. Nokāš melnās pupiņas, liek blakus rīvētajiem burkāniem uz pannas. Visu cep krāsnī 180 grādos 15 minūtes. Atdzesē.
  2. Virtuves kombainā liek visas plācenīšu sastāvdaļas - vārītu kvinoju, burkānus, pupiņas, olu, ķiploku un visas garšvielas. Sablenderē viendabīgā masā un sadala 4 vienādās daļās, veido plācenīšus un grilē uz grilpannas vai grila līdz plācenīši brūni no abām pusēm.
  3. Pagatavo burgeri. Apgrilē burgeru maizītes. Uz apakšējās maizītes liek BBQ mērci ar čipotles pipariem, tad salātlapu, tad veģetāro plācenīti, tad Brie siera šķēles, tad grilētu marinētu papriku, tad vēl BBQ mērci un liek virsū otru burgeru maizes pusīti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes