Truša gaļas zupa ar rīsiem un sēnēm

Truša gaļas zupa ar rīsiem un sēnēm Foto: Truša gaļas zupa ar rīsiem un sēnēm

Sastāvdaļas

  • 600 g truša gaļas
  • garšsaknes
  • sāls
  • 5 - 6 vārītas svaigas sēnes
  • pipari
  • dilles un citi zaļumi
  • sviests
  • krējums
  • 5 ēdamkarotes rīsu

Pagatavošana

  1. No tuša gaļas un garšsaknēm vāra buljonu.
  2. Gatavu gaļu noloba no kauliem, sagriež gabaliņos, liek buljonā.
  3. Atsevišķi ūdenī izvāra rīsus (uz 1 l ūdens ņem 2,5 ēdamkarotes rīsu), pievieno buljonam.
  4. Beigās pieliek, sasmalcinātas sēnes, sāli, zaļumus, sviestu un krējumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes