Sastāvdaļas
- 15 cepumi
- 200 g sviesta
- 1 glāze cukura
- 200 g biezpiena
- 2 ēdamkarotes kakao pulvera
- 1/2 glāzes piena
- konservēti persiki
Pagatavošana
- Biezpienu sakuļ ar 100 g sviesta un pusi glāzes cukura.
- Atlikušo sviestu samaisa ar kakao pulveri, pusi glāzes cukura, kamēr cukurs ir izkusis.
- Lai būtu vieglāk var pievienot pūdercukuru.
- Uz folijas vai pārtikas plēves izkārto cepumus taisnstūra formā, atzīmē uz pamatnes taisnstūra lielumu.
- Cepumus noņem nost un, uz atzīmētā taisnstūra uzklāj kakao glazūru.
- Cepumus mērcē pienā un izkārto uz glazūras.
- Vienmērīgā kārtā uzklāj biezpiena krēmu.
- Tieši vidū izkārto persiku pusītes.
- Pakāpeniski paceļot folijas vai pārtikas plēves malas, izveido mājiņu.
- Torti liek ledusskapī uz 2-3 stundām, tad noņem foliju.
- Tad torti sagriež daļās, veidojot namiņus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!