Tītais biskvīts

Tītais biskvīts Foto: Tītais biskvīts

Sastāvdaļas

  • 8 olas
  • 120 g cukura
  • 120 g kviešu milti
  • garšvielas
  • 500 g ievārījuma
  • pūdercukurs

Pagatavošana

  1. Pagatavo olu mīklu pēc aukstā vai karstā gatavošanas paņēmiena.
  2. Mīklu apmēram 1 cm biezā kārta uzziež uz plāts, kas apklāta ar pergamentu, un cep mazā siltumā gaiši brūnu.
  3. Izcepto biskvītu uzliek ar virspusi uz mīklas dēļa, kas apkaisīts ar cukuru, atdala pergamentu, pārziež ar biezāku ievārījumu un satin veltnī.
  4. Pēc tam atdzesē, pārkaisa ar pūdercukuru, sagriež šķēlēs un sakārto traukā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes