Sastāvdaļas
- 4 olīvas bez kauliņiem
- 6 tostermaizes šķēles
- 100 g krēmsiera
- 2 vidēji sālītas Atlantijas siļķes
- 200 g krabju nūjiņu
- 1 sīpols
- 1 ābols
- saišķītis loku
- 50 g pistāciju
- 1 ēdamkarote majonēzes
- 3 ēdamkarotes sviesta
Pagatavošana
- Siļķu fileju, sīpolu, nomizotu ābolu(kam izgriezta serde), sīki sakapā - samaisa ar majonēzi.
- Krabju nūjiņas sīki sakapā, cep 1 ēdamkarotē sviesta, samaisa ar sakapātiem lokiem, vēlreiz apcep.
- Divas maizes šķēles(bez garozas), noklāj ar siļķu masu, 2 šķēles ar krabju masu.
- Šādi veido torti, tortes sānus noklāj ar krēmsieru.
- Pistācijas sasmalcina, apkaisa torti.
- Torti liek ledusskapī uz 30 minūtēm, tad sagriež porciju gabalos, rotā ar olīvu gredzeniem un sviesta ziediņiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!