Sastāvdaļas
- 12 g želatīna
- 150 g cukura
- 75 g ūdens
- 150 glikozes sīrupa vai kukurūzas sīrupa
- 150 g baltās šokolādes
- 100 g iebiezinātā piena
- pārtikas krāsvielas
Pagatavošana
- Želatīnu aplej ar ūdeni.
- Katlā samaisa cukuru, ūdeni, glikozes vai kukurūzas sīrupu.
- Katlu liek uz uguns un karsē, kamēr cukurs ir izkusis, pievieno nosusinātu želatīnu un samaisa.
- Balto šokolādi izkausē karsta ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī.
- Šokolādes masā lej iebiezināto pienu, uzmanīgi, tievā strūkliņā, lej želatīna masu, samaisa.
- Maisījumam pievieno pārtikas krāsvielas.
- Masu samaisa ar blenderi, svarīgi, lai neveidotos burbuļi - blenderis jātur gandrīz vertikāli un nedrīkst to pacelt augstu, lai tas neizceļas no masas.
- Pareizi pagatavotā glazūrā Jūs redzēsiet savu atspulgu - jo tumšāka glazūra, jo labāks atspulgs.
- Ja tomēr ir nedaudz burbuļu, glazūru lej caur smalku sietu, var divreiz izliet.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!