Sastāvdaļas
- 500 g sēņu
- 500 g vistas filejas
- 200 g siera
- 200 g žāvētu melno plūmju
- 1 sīpols
- 1 glāze valriekstu
- 150-200 g majonēzes
Pagatavošana
- Vistas fileju izvāra sālsūdenī, atdzesē, sagriež, samaisa ar majonēzi.
- Sēnes sagriež, cep ar sīpoliem, atdzesē.
- Žāvētās melnās plūmes pārlej ar verdošu ūdeni, patur 5 minūtes, noskalo, sagriež.
- Valriekstus sasmalcina.
- Sieru rupji sarīvē.
- Salātus liek kārtās:
- 1 kārta - sēnes, sīpoli.
- 2 kārta - vistas gaļa.
- 3 kārta - melnās plūmes, mazliet majonēzes.
- 4 kārta - rīvēts siers, majonēze.
- 5 kārta - valrieksti.
- Salātus liek ledusskapī ievilkties uz 1-2 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!