Sēnes eļļā

Sēnes eļļā Foto: Sēnes eļļā
  1. Tikko salasītas sēnes nomazgā, sālsūdenī vāra 15 - 20 minūtes.
  2. Uz sietiņa notecina, mazliet apsāla, liek stikla burciņā, pārlej ar eļļu.
  3. Burku aizvāko.
  4. Šādas sēnes nav sāļas, garšo kā svaigas un nebojājas.
  5. Ka garšvielu var likt piparus un lauru lapas, dilles.


Piezīme: no šādi sagatavotam sēnēm var vārīt sēņu zupu. Ja zupai pieliks krējumu, eļļas garša nepavisam netraucēs, tā būs ļoti patīkama. Arī pelnos izcepts kartupelis labi garšos ar šīm sēnēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes