Sautēts cūkas šķiņķa cepetis

Sautēts cūkas šķiņķa cepetis Foto: Sautēts cūkas šķiņķa cepetis

Sastāvdaļas

  • 750 g cūkas šķiņķa
  • malti melnie pipari
  • 1/2 l ūdens
  • sāls
  • 4 sīpoli
  • 1 ēdamkarote pārtikas cietes
  • garšvielas

Pagatavošana

  1. Gaļu nomazgā aukstā ūdenī, nosusina un nogriež lieko treknumu. Ierīvē ar pipariem un liek dziļā cepešpannā.
  2. Pielej 3/8 l verdoša ūdens un vāra tik ilgi, līdz ūdens iztvaikojis.
  3. Cepeti no visām pusēm apcep brūnu, pielej 1,4 l verdoša ūdens, pieliek notīrītus sīpolus, pannai uzliek vāku un sautē 1 stundu.
  4. Cepeti pārceļ citā traukā un noliek siltumā. Mērci izlej caur sietu un iebiezina ar ūdenī izšķīdinātu cieti. Pēc garšas pievieno garšvielas. Mērci pasniedz atsevišķā traukā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes