Sastāvdaļas
- 6 cieti vārītas olas
- 100 g sviesta
- 50 g saldā krējuma
- 200 g siera
- sāls
- paprika
- citronu sula
- rīvēta citronu miziņa
Pagatavošana
- Nolobītas cieti vārītas olas pārgriež gareniski uz pusēm, izņem olu dzeltenumus un izberž tos caur smalku sietiņu.
- Sviestu un saldo krējumu saputo atsevišķi, tad pakāpeniski samaisa, pa daļām pievienojot sarīvētu sieru, garšvielas, 1 tējkaroti citronu sulas un citrona miziņu.
- Visu vēlreiz krietni izmaisa un noliek vēsā vietā.
- Pilda konditorejas turzas ar robotu uzgali katrā olu baltumu pusītē ar kaudzīti.
- Rotā ar konservētu augļu daiviņu vai ar citrona gabaliņu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!