Pildītas barankas

Pildītas barankas Foto: Pildītas barankas

Sastāvdaļas

  • 30 sausās, nesaldinātās barankas
  • 450 g maltās gaļas
  • 150 g cieta siera
  • 1 ola
  • 200 ml piena
  • 3-4 ķiploka daiviņas
  • 4-5 ēdamkarotes majonēzes
  • sāls un garšvielas pēc garšas

Pagatavošana

  1. Barankas liek dziļā bļodā, pārlej ar siltu pienu un atstāj mirkt uz 3-4 stundām.
  2. Ja barankas ir ļoti cietas, tās var mērcēt 8-9 stundas.
  3. Gatavo pildījumu - maltajai gaļai pieber sāli, piparus, sakapātus ķiplokus un olu, kārtīgi samaisa.
  4. Kad barankas izmirkušas, tās liek ietaukotā veidnē.
  5. Virsū barankām liek maltās gaļas pildījumu.
  6. Sarīvē sieru, pievieno majonēzi, samaisa.
  7. Majonēzes-siera maisījumu liek uz pildītajām barankām.
  8. Cep 150-200°C temperatūrā, 30-40 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes