Pildīta paprika

Pildīta paprika Foto: Pildīta paprika

Sastāvdaļas

  • 2 paprikas
  • 100 g maltās liellopu gaļas
  • 1 sīpols
  • 1 ola
  • sāls
  • pipari
  • 2 tomāti
  • 2 ēdamkarotes eļļas

Pagatavošana

  1. Paprikas nomazgā, kāta vietu nogriež tā, lai to varētu uzlikt kā cepurīti un uzmanīgi izņem sēklotni.
  2. Maltajai gaļai pievieno sīki sagrieztu sīpolu, olu, sāli un piparus.
  3. Masu sapilda paprikās, virsū uzliek cepurītes.
  4. Katliņā uzkarsē eļļu un paprikas viegli apcep.
  5. Pieliek sagrieztus tomātus, pielej nedaudz ūdens un sautē apmēram 25 - 30 minūtes.

Mērcei pēc garšas pievieno piparus un sāli.

Noderīgus rīkus šīs receptes pagatavošanai atradīsiet www.220.lv 

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes