Sastāvdaļas
- 2 paprikas
- 100 g maltās liellopu gaļas
- 1 sīpols
- 1 ola
- sāls
- pipari
- 2 tomāti
- 2 ēdamkarotes eļļas
Pagatavošana
- Paprikas nomazgā, kāta vietu nogriež tā, lai to varētu uzlikt kā cepurīti un uzmanīgi izņem sēklotni.
- Maltajai gaļai pievieno sīki sagrieztu sīpolu, olu, sāli un piparus.
- Masu sapilda paprikās, virsū uzliek cepurītes.
- Katliņā uzkarsē eļļu un paprikas viegli apcep.
- Pieliek sagrieztus tomātus, pielej nedaudz ūdens un sautē apmēram 25 - 30 minūtes.
Mērcei pēc garšas pievieno piparus un sāli.
Noderīgus rīkus šīs receptes pagatavošanai atradīsiet www.220.lv
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!