Sastāvdaļas
- 5 vārītas olas
- 100 g siers
- 1 jēla ola
- 3 ēdamkarotes rīvmaizes
- sāls
- pipari
- mīļākās garšvielas vai zaļumi pēc garšas
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Olas un sieru sarīvē uz rupjās rīves.
- Pievieno jēlu olu, 1 ēdamkaroti rīvmaizes, sāli, piparus un mīļākās garšvielas vai zaļumus.
- Sākumā ar karoti labi izmaisa, tad ar rokām labi izmīca un veido olu kotletes.
- Olu kotletes apviļā rīvmaizē un liek cepties iepriekš uzkarsētā pannā ar nelielu eļļas daudzumu.
- Cep no katras puses apmēram 1 minūti līdz zeltainumam, tad samazina liesmu līdz minimumam un turpina cept zem vāka vēl kādas 4-5 minūtes, ik palaikam apgrozot.
Recepti piedāvā un iesaka: Aina Pitrāne
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!