Ogas un augļi šokolādē

Ogas un augļi šokolādē Foto: Ogas un augļi šokolādē
  1. Šokolādi salauž gabaliņos un izkausē karstā ūdens peldē.
  2. Vīnogas, zemene sagrieztus ābolus, banāna gabaliņus iemērc šokolādē un liek uz paplātes, kurai uzklāta folija, ko ietauko ar sviestu.
  3. Kad visi augļi šokolādē salikti uz paplātes, to ievieto uz pāris stundām ledusskapi, lai šokolāde sastingst.

Pērkot šokolādi, jāizpēta sastāvs, un, ja tajā ir mākslīgais konservants E200 (sorbīnskābe), tad labāk šo šokolādi nepirkt un neizmantot šai receptē.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes