Sastāvdaļas
- 160 g sviesta
- 160 g cukura
- 160 g miltu
- 4 olas
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- nektarīni, persiki
- 1 paciņa vaniļas pudiņa pulvera
- 50 g cukura
- 400 ml piena
- 4-5 ēdamkarotes skāba krējuma
Pagatavošana
- Pagatavo mīklu, liek uz pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.
- Cep apaļajā formā uz ieklāta cepamā papīra, malas ietaukotas ar sviestu.
- Nektarīnus, persikus nomizo, sagriež kubos liek mīklā, iespiež iekšā.
- Mīklu ar nektarīniem, persikiem cep 175°C temperatūrā apmēram 30 min.
- Uzvāra 350 ml piena ar cukuru.
- Krūzītē samaisa atlikušos 50 ml piena ar pudiņa pulveri,
- iegūto masu, pielej pienam, karsējot sabiezina.
- Vēl siltam pudiņam piemaisām krējumu.
- Kad kūka 30 min. cepusies, tai uzlej virsū pudiņa masu, cep 15- 20 minūtes 175°C temperatūrā.
- Atdzesē, pasniedz aukstu.
Receptes autore: Jolanta Rotkāja
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!