Sastāvdaļas
- 1/2 glāze piena
- 1 ēdamkarote mannas graudu
- 1 tējkarote cukura
- 1/2 tējkarote sviesta
- 1 olas dzeltenums
- 1 tējkarote vaniļas cukura
Pagatavošana
- Nelielā katliņa vāra pienu un vaniļas cukuru.
- Mannas graudus sajauc ar nelielu daudzumu ūdens un pievieno uzkarsētajam pienam.
- Rūpīgi samaisa un karsē līdz vārīšanās temperatūrai, nepārtraukti maisot.
- Ar elektrisko putotāju sapuro olu dzeltenumus, cukuru un sviestu viendabīgā masā.
- Pakāpeniski pievieno to mannas masai, pēc katras pievienošanas saputojot.
- Šo krēmu var izmantot kā pildījumu tortēm un kūkām, kā arī citiem konditorejas izstrādājumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!