Sastāvdaļas
- 500 g maltas vistas gaļas
- 200 ml piena
- 1 tējkarote maltas paprikas
- sāls, pipari pēc garšas
- garšvielas vistas gaļai
Pagatavošana
- Malto gaļu samaisa ar pienu, liek ledusskapī uz 40 minūtēm.
- Izņem no ledusskapja, pievieno visas garšvielas, samaisa.
- Gaļas masu liek konditorejas maisiņā un izspiež desiņas.
- Ja nav konditorejas maisiņš, var izmantot parasto polietilēna maisiņu, nogriež tam stūrīti, aptuveni 1,5-2 cm diametrā.
- Desiņas izspiež uz pārtikas plēves, gaļu mazliet piespiež, uzmanīgi satin, galus sasien ar diegu.
- Desiņas liek katlā ar verdošu ūdeni, vāra 10 minūtes, pēc tam viegli apcep uz pannas.
- No receptē dotā gaļas daudzuma, sanāk aptuveni 14 tievu desiņu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!