Sastāvdaļas
- 2 olas
- 200 g skāba krējuma
- 300 g cukura
- 3 ēdamkarotes kartupeļu cietes
- 260 g kviešu miltu
- 3 ēdamkarotes kakao pulvera
- 1 tējkarote dzeramās sodas
- 1 tējkarote etiķa
Pagatavošana
- Olas ar cukuru saputo, pievieno skābu krējumu un ar etiķi dzēstu sodu.
- Labi samaisa, iesijā ar kartupeļu cieti sajauktus miltus, maisa, līdz mīkla kļūst viendabīga.
- Mīklu sadala divās daļās, vienai pievieno kakao pulveri. Izcep divus biskvītus.
- Atdzisušus biskvītus pa horizontāli sagriež divās daļās, daļas pārziež ar sviesta-krējuma krēmu, torti pārklāj ar šokolādes glazūru un no krēma izveido zīmējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!