Sastāvdaļas
- 100 g sviesta
- 100 g cukura
- 3 olas
- 200 g miltu
- 1 tējkarote cepamā pulvera
- 1 tējkarote vaniļas esences
- 200 g šokolādes čipsu
Pagatavošana
- Krāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
- Mīkstu sviestu samaisa ar cukuru.
- Pievieno olas un sakuļ viendabīgā masā.
- Pievieno šokolādes čipsus, vaniļas esenci - uzmanīgi samaisa.
- Miltus samaisa ar cepamo pulveri, iesijā masā.
- Samaisa mīklu.
- Mīklu lej kēksu veidnītēs, 2/3.
- Cep 25 minūtes, kamēr mafini kļūst zeltaini.
- Jāskatās, lai mafini nesadegtu, neturiet par ilgu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!