Liellopa gaļas cepetis ar sēnēm

Liellopa gaļas cepetis ar sēnēm Foto: Liellopa gaļas cepetis ar sēnēm

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopa filejas
  • 6 ēdamkarotes olīveļļas
  • sāls
  • svaigi malti melnie pipari
  • 300 g meža sēņu vai arī šampinjonu
  • 2 smalki sakapātas ķiploka daiviņās
  • 2 ēdamkarotes smalki sakapātu pētersīļu
  • 125 ml sausā baltvīna

Pagatavošana

  1. Lielā pannā sakarsē 2 ēdamkarotes eļļas.
  2. Gaļu apkaisa ar sāli un pipariem un cep 10-15 minūtes. Ārpusei jābūt jauki nobrūninātai, bet iekšpusei jāpaliek sārtai.
  3. Noņem no pannas un novieto siltumā.
  4. Atlikušajā eļļā 8 - 10 minūtes sautē sēnes, ķiplokus un pētersīļus.
  5. Pielej vīnu un turpina sautēt, līdz tas iztvaikojis.
  6. Pieber sāli un piparus pēc garšas.
  7. Gaļu sagriež šķēlēs un uz katras uzliek karoti sēņu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes