Sastāvdaļas
- 400 g laša filejas
- 200 g kausētā siera
- 100 g spinātu
- 1 sīpols
- 1 burkāns
- 1 paprika
- 1 kartupelis
- 1 tējkarote maltas paprikas
- sāls, pipari pēc garšas
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Zivs fileju noskalo, liek katlā, pārlej ar 2,2 litriem ūdens, liek vārīties.
- Kad ūdens uzvārījies, nosmeļ putas, turpina vārīt buljonu uz lēnas uguns, 20-25 minūtes.
- Kad zivs ir gatava, sadala to nelielos gabaliņos.
- Sīpolu, burkānu un papriku sagriež nelielos gabaliņos un apcep augu eļļā.
- Kartupeli nomizo, sagriež gabaliņos.
- Gatavā buljonā liek apceptos dārzeņus, kartupeli, visu uzvāra, pievieno kausēto sieru, vāra zupu 10-12 minūtes, kamēr gatavi kartupeļi.
- Pievieno zupai sagrieztus spinātus, zivs gabaliņus, sāli, piparus un maltu papriku.
- 2 minūtes pēc zupas uzvārīšanās, katlu noņem no uguns.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!