Sastāvdaļas
- 80 g rūgtās šokolādes 70% kakao
- 50 g sviesta
- 2 olas
- 40 g cukura
- 30 g miltu
Pagatavošana
- Izkausē šokolādi un sviestu.
- Olas sakuļ ar cukuru.
- Sakultajām olām pievieno sviestu un šokolādi, sakuļ.
- Pievieno miltus un vēlreiz kārtīgi sakuļ.
- Mīklu liek ietaukotās un pārkaisītās ar miltiem veidnītēs.
- Cep 210°C temperatūrā sakarsētā krāsnī 10 minūtes, 5 minūtes atdzesē.
- Ja cepsiet 15 minūtes, kūciņas vidū esošā kūstošā šokolāde sabiezēs.
- Ļoti uzmanīgi kūciņas izņem no veidnes, šķīvi piespiežot pie veidnes.
- Kūciņas pasniedz ar saldējumu vēl siltas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!