Sastāvdaļas
- cūkgaļa
- sīpoli
- garšvielas
Pagatavošana
- Cūkgaļu sagriež gabaliņos, izdauza ar gaļas āmuriņu.
- Dauzot gaļu, tai uzklāj pārtikas plēvi.
- Plēvi noņem, uzber sāli, piparus, vēlreiz izdauza.
- Tad gaļu liek bļodā, uzkaisa garšvielas šašlikam.
- Vienu sīpolu sagriež gabaliņos un iespiež gaļā.
- Gaļu atstāj marinēties uz 2 stundām.
- Atsevišķi no gaļas, marinē sīpolus - sagriež pusgredzenos, liek bļodā.
- Pārlej ar verdošu ūdeni, 3-4 ēdamkarotēm etiķa, 2 ēdamkarotes cukura, sāls.
- Krāsni uzkarsē.
- Veidnē ieklāj cepamo papīru, cep cepešu maisiņā.
- Cepešu maisiņā liek sīpolus, uzmanīgi izkārto.
- Virsū sīpoliem liek gaļu, samaisīt nevajag.
- Cepešu maisiņu aizsien, mazliet sadursta.
- Cep 1-1,5 stundas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!