Krāsnī cepti kartupeļi ar lasi

Krāsnī cepti kartupeļi ar lasi Foto: Krāsnī cepti kartupeļi ar lasi

Sastāvdaļas

  • 4 lieli kartupeļi

Pildījumam:

  • 150 g biezpiena
  • 100 g skābā krējuma
  • 1-2 saldskābi āboli
  • 1-2 ēdamkarotes citrona sulas
  • 1 gabaliņš purava
  • 100 g kūpināta laša
  • 2-3 ēdamkarotes sasmalcinātu diļļu
  • 50 g redīsa
  • sāls
  • citronpipari

Pagatavošana

  1. Kartupeļus labi nomazgā. Iegriež šķēlumu un liek cepeškrāsnī uz restēm. Var ietīt alumīnija folijā. Cep 200°C temperatūrā apmēram 50 minūtes.
  2. Biezpienu sajauc ar skābo krējumu.
  3. Noskalo ābolus. Pārdala. Izņem sēklas Mīkstumu sagriež mazos gabaliņos un aprasina ar citrona sulu.
  4. Sagriež puravu, zivi sagriež gabaliņos. Sasmalcina dilles. Sasmalcina vai sarīvē redīsu.
  5. Ābolus, lasi,dilles, redīsus, sāli un piparus sajauc ar biezpiena masu.
  6. Kartupeļu šķēlumā pilda sagatavot maisījumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes