Sastāvdaļas
- 4 lieli kartupeļi
Pildījumam:
- 150 g biezpiena
- 100 g skābā krējuma
- 1-2 saldskābi āboli
- 1-2 ēdamkarotes citrona sulas
- 1 gabaliņš purava
- 100 g kūpināta laša
- 2-3 ēdamkarotes sasmalcinātu diļļu
- 50 g redīsa
- sāls
- citronpipari
Pagatavošana
- Kartupeļus labi nomazgā. Iegriež šķēlumu un liek cepeškrāsnī uz restēm. Var ietīt alumīnija folijā. Cep 200°C temperatūrā apmēram 50 minūtes.
- Biezpienu sajauc ar skābo krējumu.
- Noskalo ābolus. Pārdala. Izņem sēklas Mīkstumu sagriež mazos gabaliņos un aprasina ar citrona sulu.
- Sagriež puravu, zivi sagriež gabaliņos. Sasmalcina dilles. Sasmalcina vai sarīvē redīsu.
- Ābolus, lasi,dilles, redīsus, sāli un piparus sajauc ar biezpiena masu.
- Kartupeļu šķēlumā pilda sagatavot maisījumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!