Kartupeļu biezeņa bumbiņas

Kartupeļu biezeņa bumbiņas Foto: Kartupeļu biezeņa bumbiņas

Sastāvdaļas

  • 1 kg kartupeļu
  • malti melnie pipari
  • malti čili pipari
  • 2 ēdamkarotes miltu
  • 1 ola
  • sāls
  • augu eļļa
  • zaļumi
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • skābais krējums

Pagatavošana

  1. Kartupeļus nomizo, liek katlā, pārlej ar ūdeni, pieber sāli, izvāra, sastampā biezenī.
  2. Kartupeļu biezenim pievieno olu, sviestu, piparus, visu samaisa.
  3. No siltas biezeņa masas izveido bumbiņas, apviļā tās miltos.
  4. Pannā lej augu eļļu,lielā daudzumā, uzkarsē, cep kartupeļu bumbiņas, kamēr tām izveidojas zeltaina garoziņa.
  5. Bumbiņas pasniedz pārkaisītas ar sakapātiem zaļumiem un skābo krējumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes