Sastāvdaļas
- 1 kg vistas gaļas
- 2 ēdamkarotes sojas mērces
- 100 g tomātu pastas
- 100 g majonēzes
- 4 ķiploka daiviņas
- sāls, pipari, milti
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Vistas gaļu sadala porciju gabalos, noskalo un nosusina.
- Gaļu liek traukā ar vāku, marinēšanai.
- Gaļai pievieno sojas mērci, tomātu pastu, majonēzi, ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, pieber sāli, piparus.
- Visu kārtīgi samaisa, liek ledusskapī, pēc 15-20 minūtēm, vēlreiz samaisa.
- Pēc 1 stundas pievieno miltus tik daudz, lai izveidotos šķidras mīklas konsistence.
- Visu vēlreiz samaisa, liek marinēties ledusskapī 2-3 stundas.
- Pirms cepšanas, marinēto gaļu vēlreiz samaisa.
- Veidni ietauko ar augu eļļu, liek marinēto vistas gaļu, cep 200°C temperatūrā, 40 minūtes.
- Uzkodu pasniedz karstu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!