Karstā uzkoda „Zelta vistiņa”

Karstā uzkoda „Zelta vistiņa” Foto: Karstā uzkoda „Zelta vistiņa”

Sastāvdaļas

  • 1 kg vistas gaļas
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces
  • 100 g tomātu pastas
  • 100 g majonēzes
  • 4 ķiploka daiviņas
  • sāls, pipari, milti
  • augu eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Vistas gaļu sadala porciju gabalos, noskalo un nosusina.
  2. Gaļu liek traukā ar vāku, marinēšanai.
  3. Gaļai pievieno sojas mērci, tomātu pastu, majonēzi, ķiploku spiedē saspiestus ķiplokus, pieber sāli, piparus.
  4. Visu kārtīgi samaisa, liek ledusskapī, pēc 15-20 minūtēm, vēlreiz samaisa.
  5. Pēc 1 stundas pievieno miltus tik daudz, lai izveidotos šķidras mīklas konsistence.
  6. Visu vēlreiz samaisa, liek marinēties ledusskapī 2-3 stundas.
  7. Pirms cepšanas, marinēto gaļu vēlreiz samaisa.
  8. Veidni ietauko ar augu eļļu, liek marinēto vistas gaļu, cep 200°C temperatūrā, 40 minūtes.
  9. Uzkodu pasniedz karstu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes