Sastāvdaļas
- 200 g maltas gaļas
- 300 g kāposta
- 1 burkāns
- 1 sīpols
- 1/2 paprikas
- 3 daiviņas ķiploka
- 2 kartupeļi
- 1 ēdamkarote kaltētu tomātu pārslu
- 1 ēdamkarote saldās paprikas
- 1 tējkarote ķimeņu sēklu
- 2 lauru lapas
- 2-3 litri ūdens
- sāls pēc garšas
- pipari pēc garšas
- eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Kāpostus, burkānu, sīpolu, papriku, ķiploku, sasmalcinām un cepam eļļā pievienojot gaļu, sāli un garšvielas.
- Pielejam vārošu ūdeni un ieberam tomātu pārslas un lauru lapas.
- Vāram līdz kāposti ir gandrīz gatavi, tad pieliekam sagrieztus kartupeļus.
- Kad tie gatavi pasniedzam ar skābo krējumu, zaļumiem un maizi.
Reizēm gribās gatavojot neiespringt. Vienkārši, ātri un garšīgi.
Recepti piedāvā un iesaka: Iveta Rutkovska
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!