Kāpostu zupa ar malto gaļu

Kāpostu zupa ar malto gaļu Foto: Kāpostu zupa ar malto gaļu

Sastāvdaļas

  • 200 g maltas gaļas
  • 300 g kāposta
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 1/2 paprikas
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 2 kartupeļi
  • 1 ēdamkarote kaltētu tomātu pārslu
  • 1 ēdamkarote saldās paprikas
  • 1 tējkarote ķimeņu sēklu
  • 2 lauru lapas
  • 2-3 litri ūdens
  • sāls pēc garšas
  • pipari pēc garšas
  • eļļa cepšanai

Pagatavošana

  1. Kāpostus, burkānu, sīpolu, papriku, ķiploku, sasmalcinām un cepam eļļā pievienojot gaļu, sāli un garšvielas.
  2. Pielejam vārošu ūdeni un ieberam tomātu pārslas un lauru lapas.
  3. Vāram līdz kāposti ir gandrīz gatavi, tad pieliekam sagrieztus kartupeļus.
  4. Kad tie gatavi pasniedzam ar skābo krējumu, zaļumiem un maizi.

Reizēm gribās gatavojot neiespringt. Vienkārši, ātri un garšīgi.

Recepti piedāvā un iesaka: Iveta Rutkovska

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes