Sastāvdaļas
- 300-400 g kāpostu
- 200 ml kefīra
- 2 olas
- 1 sīpols
- 3-5 ēdamkarotes miltu
- augu eļļa
- 1/3 tējkarotes cepamā pulvera
- sāls pēc garšas
Pagatavošana
- Kāpostus sīki sakapā, pārkaisa ar sāli un samīca ar rokām, lai tie kļūtu mīkstāki un izdalītos sula.
- Samīcītajiem kāpostiem pievieno rupji sarīvētu sīpolu.
- Kāpostiem un sīpoliem pievieno kefīru, olu, miltus, cepamo pulveri, kārtīgi samaisa.
- Mīklai jābūt bieza skābā krējuma konsistencē.
- Pannā uzkarsē nedaudz augu eļļas, cep uz vidējas uguns plāceņus, kamēr tie kļūst zeltaini.
- Gatavus plāceņus liek uz papīra dvieļa, lai notek liekā eļļa.
- Plāceņus pasniedz ar skābo krējumu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!