Kalmāru salāti ar dārzeņiem

Kalmāru salāti ar dārzeņiem Foto: Kalmāru salāti ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 300 g saldētas kalmāru filejas
  • 3 vārīti kartupeļi
  • 2 vārīti burkāni
  • 2 konservēti gurķi
  • 100-200 g konservētu zaļo zirnīšu
  • sāls
  • cukurs
  • pipari
  • 1 majonēzes pēc garšas 

Pagatavošana

  1. Kalmāru fileju aplej ar karstu ūdeni, patur tajā 3 minūtes, noņem ādu.
  2. Fileju vāra sāļā ūdenī 4 minūtes.
  3. Atdzesē fileju, kartupeļus, burkānus un nomizotus gurķus sagriež strēmelēs.
  4. Majonēzei pieliek sāli, cukuru, piparus, pārlej salātiem, izcilā.
  5. Rotā ar salātu lapām, gurķi, kalmāra gabaliņiem.
  6. Kalmāru nedrīkst pārvārīt, jo tad tas kļūs negaršīgs, ciets.

    Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes