Jēra gaļas šašliks uz restēm

Jēra gaļas šašliks uz restēm Foto: Jēra gaļas šašliks uz restēm

Sastāvdaļas

  • jēra gaļa
  • jēra gaļas ribiņas
  • jēra tauki
  • ķimenes
  • paprika
  • pipari
  • sāls
  • sautēti rīsi
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Jēra gaļu ar visām ribiņām pārkaisa ar sāli, pipariem, papriku, zaļumiem.
  2. Pēc dažām stundām liek starp divām restītēm, kas ietaukotas ar jēra taukiem.
  3. Cep uz oglēm no abām pusēm, līdz ēdiens gatavs.
  4. Vēl karstu pārkaisa ar ķimenēm. Pasniedz ar sautētiem rīsiem.


Piezīme: tāpat var cept sadalītu cāli.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes