Grillēts lasis ar citronu un medu

Grillēts lasis ar citronu un medu Foto: Grillēts lasis ar citronu un medu

Sastāvdaļas

  • 2 ēdamkarotes medus
  • 1/2 citrona sula
  • 1 ēdamkarote vīna etiķa
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 4 svaiga laša šķēles
  • sāls

Mērcei:

  • 200 skābā krējuma
  • 1 ēdamkarote medus
  • 1/2 ēdamkarotes citrona sulas
  • sāls
  • 1 saišķītis sasmalcināto zaļo lociņu

Pagatavošana

  1. Bļodā sajauc medu ar citrona sulu, vīna etiķi un eļļu.
  2. Laša šķēles liek sagatavotajā marinādē un atstāj vēsā vietā uz divām stundām.
  3. Tad laša šķēles izņem no marinādes, cep krāsnī vai grillā no abām pusēm 5 minūtes un pārkaisa ar sāli.
  4. Sajauc krējumu, medu, citrona sulu, sāli un zaļos lociņus viendabīgā mērcē.

Zivis pasniedz ar vārītiem kartupeļiem, salātiem un mērci.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes