Sastāvdaļas
- 1 kg cūkas pakaļkājas stilbiņš
- 2 ēdamkarotes auksti spiestas eļļas
- 3 tējkarotes ingvera ievārījuma
- 1 tējkarote sinepju
- šķipsniņa sāls
- 1 tējkarote gaišā alus
Pagatavošana
- Stilbiņu applaucē verdošā ūdenī.
- Ādu vairākās vietās krusteniski iegriež.
- Stilbiņu uzdur uz iesma un nostiprina
- No visām pusēm pārziež ar eļļu un liek iepriekš sakarsētā grillā.
- Grillē apmēram 70 minūtes.
- Kad stilbiņš jau ir gandrīz gatavs, ingvera ievārījumam pieliek sinepes, sāli un alu.
- Labi samaisa un ar šo masu apziež stilbiņu no visam pusēm.
- Cep, kamēr izveidojas brūna, kraukšķīga garoziņa.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!