Grieķu pica

Grieķu pica Foto: Grieķu pica

Sastāvdaļas

  • 340 g picas mīklas
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 glāze rīvēta Mocarellas siera
  • 1/2 sarkana smalki sagriezta sīpola
  • 1/2 tējkarotes sāls
  • 1/4 tējkarotes svaigi maltu melnu piparu
  • 1 glāze ķirštomātiņu ceturtdaļu
  • 1/2 gurķa, sagriezta kubiņos
  • sauja saslacinātu olīvu
  • sauja Fetas siera
  • 3/4 glāzes Tzatziki mērces

Pagatavošana

  1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz ~ 260°C temperatūrai.
  2. Picas mīklu liek uz ar miltiem apkaisītas virsmas un izrullē plānā 35 cm aplī.
  3. Apslaka ar olīveļļu, pārkaisa Mocarellas sieru, sarkanos sīpolus, sāli, piparus.
  4. Cep 12 - 15 minūtes, kamēr siers izkusis un garoziņa zeltaina.
  5. Izņem no cepeškrāsns un pa virsu uzliek tomātus, gurķus, olīvas un Fetas sieru.
  6. Pārlej Tzatziki mērci un pasniedz.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes