Gaļas kēkss

Gaļas kēkss Foto: Gaļas kēks

Sastāvdaļas

  • 350 g kūpinātas gaļa (desa)
  • 400 g vārītu pupiņu vai konservētu pupiņu savā sulā
  • 100 g siera
  • 100 g krējuma
  • 100 g majonēzes
  • 3 olas
  • 2 - 3  ēdamkarotes miltu vai pēc vajadzības
  • 1 tējkarote dzēstas sodas
  • zaļumi

Pagatavošana

  1. Gaļu un sieru sagriezt kubiņos, sajaukt ar pupiņām un zaļumiem.
  2. Sakuļ olas ar krējumu un majonēzi, pievieno sodu un miltus. Visu sajaukt.
  3. Liek veidnē un cep cepeškrāsnī 30 - 40 minūtēs ~ 180°C temperatūrā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes