Sastāvdaļas
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 1 sīpols
- 1 kabacis
- 2 paprikas
- 750 ml buljona
- 100 g šampinjonu
- 50 g liesa, vārīta šķiņķa
- sāls
- zaļumi
Pagatavošana
- Eļļā pasautē sīki sagrieztu sīpolu, pieliek gabaliņos sagrieztu kabaci, sloksnītēs sagrieztu papriku un mazliet pasautē.
- Pieliek šampinjonus un uz lēnas uguns sautē pāris minūtes.
- Pielej karstu buljonu un turpina sautēšanu uz lēnas uguns.
- Kad dārzeņi mīksti, pieliek sloksnītēs sagrieztu šķiņķi, ja nepieciešams, pievieno sāli.
- Pirms pasniegšanas pārkaisa ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!