Sastāvdaļas
- 5 banāni
- 1 citrons
- 3 ēdamkarotes cukura
- 1 ēdamkarote sviesta
- 300 - 400 g krējuma saldējuma
- 100 g smilšu cepumu
- 25 g šokolādes
Pagatavošana
- Cepeškrāsni uzkarsē līdz 220°C temperatūrai.
- Cepamo formu bagātīgi iesmērē ar sviestu. Banāniem noņem mizas un sagriež tos gareniski uz pusēm.
- Banānus liek cepamā traukā kā vienu kārtu.
- Citronam norīvē miziņu un uzkaisa to banāniem.
- No citrona izspiež visu sulu un arī to uzlej uz banāniem.
- Pārkaisa cukuru. Saldummīļi var bērt cukuru vairāk. Cep 10 minūtes.
- Uz šķīvja liek pāris banānu gabaliņus, pa virsu liek saldējumu un pārkaisa ar cepumiem.
- Pārlej sulu, kura palika pāri no citrona formā un pārkaisa rīvētu šokolādi.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!