Ceptas olas ar tomātiem

Ceptas olas ar tomātiem Foto: Ceptas olas ar tomātiem

Sastāvdaļas

  • 1 plānās šķēlītēs sagriezta dzeltenā paprika bez sēklām
  • 1 plānās šķēlītēs sagriezts puravs
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 400 g nomizotu, sīki sakapātu tomātu
  • sāls, pipari
  • 4 olas

Pagatavošana

  1. Pannā sakarsē 2 ēdamkarotes eļļas, ieber papriku un puravus un sautē pusmīkstus.
  2. Pievieno tomātus, pieber sāli un piparus, sautē 10 minūtes, līdz tomāti izšķīduši un mērce sabiezējusi.
  3. Atlikušajā eļļā izcep olas.
  4. Paprikas mērci liek šķīvjos un virsū uzliek pa olai. Pasniedz karstas.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes