Cālis tabakā - krievu gaumē

Cālis tabakā - krievu gaumē Foto: Cālis tabakā - krievu gaumē

Sastāvdaļas

  • 1 cālis
  • 2 ēdamkarotes kausēta sviesta
  • malti melnie pipari, sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Cāli veido plakanu, iegriežot gareniski krūtiņā un izdauzot ar gaļas āmuriņu.
  2. Uzber sāli, piparus un liek marinēties uz 10-12 stundām.
  3. Cāli cep uz vidējas uguns, pannā, uzliekot slogu, verdošā eļļā, no vienas puses 20 minūtes.
  4. Tad to apgriež otrādi un turpina cept 20 minūtes.
  5. Var pasniegt ar ceptiem kartupeļiem, dārzeņiem, adžiku, asajām mērcēm, zaļumiem, sālījumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes