Biskvīta torte ar kondensētā piena krēmu

Biskvīta torte ar kondensētā piena krēmu Foto: Biskvīta torte ar kondensētā piena krēmu

Sastāvdaļas

Mīklai:
  • 500 g miltu
  • 280 g saldkrējuma sviesta
  • 200 g pūdercukura
  • 2 olas
  • 1 tējkarote dzeramās sodas (izšķīdināta etiķī)
Krēms:
  • 200 g saldkrējuma sviesta
  • 100 g pūdercukura
  • 1 bundžiņā vārīta kondensētā piena
  • 2 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 2 ēdamkarotes apelsīnu liķiera
Dekorēšanai:
  • 350 g aprikožu džema
  • sauja riekstu (jebkuru)

Pagatavošana

  1. Biskvīts: Ar elektrisko putotāju saputo sviestu un cukuru, olas viendabīgā masā.
  2. Pakāpeniski pievieno izsijātus miltus un šķīdināto dzeramo sodu.
  3. Mīklu maisa līdz tai elastīga konsistence un sadala 3 vienādās daļās.
  4. Ievieto tās ledusskapī uz 1 - 2 stundām.
  5. Krēms: Ar elektrisko putotāju saputo visas nepieciešamās sastāvdaļas viendabīgā masā.
  6. Atdzesētās mīklas daļas ieklāj kūkas formās un cep 180°C temperatūrā 20 minūtes.
  7. Gatavos biskvītus pilnībā atdzesē.
  8. Katru biskvītu pārklāj ar aprikožu džemu un krēmu, bet tortes virsmu tikai ar krēmu.
  9. Dekorē ar sasmalcinātiem riekstiem vai pēc pašu gaumes.
  10. Ievieto torti ledusskapī uz 2 - 4 stundām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes