Sastāvdaļas
- 200 g biezpiena
- 40 g sviesta
- 50 g cukura
- 30 g kviešu miltu vai mannas
- 1 ola
- rozīnes
- rīvēta citrona miziņa
- vaniļas cukurs
- sāls
Pagatavošana
- Sviestu ar cukuru, šķipsniņu sāls, sarīvētu citrona miziņu un vaniļas cukuru saputo.
- Pieliek olas dzeltenumu un puto, līdz cukurs ir izkusis.
- Tad pievieno biezpienu, kviešu miltus vai mannu, rozīnes un visu samaisa.
- Olas baltumu saputo stingrās putās un iecilā biezpiena masā.
- Cepamo veidni ietauko un iepilda tajā biezpiena masu.
- Cep iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī.
- Pasniedz karstu vai atdzesētu ar dzērveņu vai citu ogu mērci.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!