Sastāvdaļas
- 400 g kviešu miltu
- 250 g sviesta
- 500 g biezpiena
- 4 ēdamkarotes kakao pulvera
- 4 olas
- 350 g cukura
- 1 paciņa vaniļas cukura
- 3 ēdamkarotes cietes
- 100 g skābā krējuma
Pagatavošana
- Izkausē sviestu un pievieno 150 g cukura, rūpīgi samaisa.
- Sajauc miltus ar kakao un pievieno tos sviesta masai.
- Ieklāj kūkas formā cepamo papīru un pusi no drupačām ieklāj tās pamatnē.
- Pildījums: Sajauc biezpienu ar atlikušo cukuru un vaniļas cukuru, pievieno olas un krējumu.
- Masu ar elektrisko putotāju sakuļ līdz tā kļūst viendabīga un pievieno cieti.
- Biezpiena masu pārklāj pār pamata drupačām, bet biezpiena kārtu pārkaisa ar atlikušajām drupačām.
- Liek cepties 190°C temperatūrā aptuveni 45 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!